O experiență culinară de neuitat!

Sănătos •Delicios •Aproape

 
 

Meniu

 
 

LIVRARE

TERASA

De astazi, noi avem grija de ceea ce mananci. Avem tot felul de variante, printre care si sushi cu peste prajit. Situatiile exceptionale, au nevoie de masuri exceptionale, asadar, iti vom livra sushi personal, fara alte firme(pentru a reduce riscurile), echipati corespunzator si speram sa ajungem la cat mai multi dintre voi.

Pentru asta, luam si precomenzi!

Mancarea va fi preparata in conditii de maxima siguranta, vom folosi tot ceea ce inseamna protectie, atat pentru noi, cat si pentru voi: spalarea mainilor cat mai des, manusi de protectie, masca, igienizarea incaperii in mod constant si pastrarea produselor la temperatura necesara.

Vom lucra la intensitate maxima pentru voi, dar promitem ca daca un singur angajat arata cel mai mic semn de raceala, acesta va fi trimis acasa si izolat la domiciliu!

E timpul sa venim noi la tine!

Comanda in #siguranta.

Livrarea se va face intre 12:00-21:00, in limita posibilitatilor!

Multumim pentru incredere!

Comanda acum!

+40733 324 426 - București

+40743 026 026 - Constanța

Program: 12:00 - 21:00

De astăzi, 1 iunie 2020 poti să vii la terasa noastră.

Avem un sushi delicios, narghilea si o experiență pe care o să o ții minte.

Nu uita să îți faci rezervare.

Te asteptăm cu drag.

P.S. Am luat toate măsurile de siguranță necesare!

 

Happy clients

Despre  Sushi  Time

Având o bucătărie cu specific japonez, restaurantul SUSHI TIME surprinde, încântă și delectează fiecare client prin preparate proaspete, unice si apetisante, printr-o atmosferă prietenoasă, care îmbie la relaxare si distracție. De la sushi până la specialități de pește și fructe de mare si deserturi delicioase, fiecare platou servit la SUSHI TIME va fi o adevarată plăcere.
Din dorința de a veni in întâmpinarea nevoilor dumneavoastră, realizăm pachete corporate personalizate. Daca doriți să organizați un eveniment special, vă punem la dispoziție locația pentru zile de naștere, petreceri private, evenimente corporate, lansări de produse, etc.

Bd. Ferdinand I, nr.1, în incinta hotelului Lafayette

Pentru rezervari:

07-333-244-26  - Bucuresti

timesushi.ro@gmail.com

 
 

Va asteptăm în restaurant și terasă

Livrare

Comanda pentru sushi se face la telefon sau online, in toate sectoarele din București si poate fi ridicata de dvs. din restaurant sau asteptati sa ajunga direct acasa/la birou(minim 30 min)

Sushi

Meniul are o varietate de optiuni, iar preparatele sunt usor de savurat, datorită proporțiilor ideale. Bucătarii pun mult suflet, avem un sushi gustos, iar asta a transformat gătitul intr-o artă.

PreT

Avem in meniu preparate simple, de la cel mai mic pret, pana la preparate high-end, cu pretul si gustul pe masura. Oricum ar fi, raportul calitate-pret este un castig. Bucataria japoneză nu a fost niciodată atât de aproape de tine.

 
sarbatori 2020.jpg
Comunicat_de_Presa_benef-finali-1.jpg

Comunicat de presa:

Informații

Meniu

Contact

+40733 324 426 - București

+40743 026 026 - Constanța

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Copyright 2020 © Sushi Time 2020

Happy client